Liten börjar bli stor

Imorgon blir min lille kille 4 bast. Den lille börjar bli stor. Om 3 år så börjar han skolan. Tiden går fort (för fort ibland för min del). Det känns nästan som det var igår som man höll han i armarna för första gången.

Så vi hade födelsekalas för vår lille L idag. Men den lille stackaren vaknade med lite feber, hosta, snorig och förkylningsastma, men alla ville komma ändå. Tack alla som kom. Det var bara synd att lill bus inte var 100%ig. Du hade han kunnat leka med 2 små busfrön som kom oxå.

Men nu ska jag avsluta denna dagen med att krypa ner i sängen och drömma mig in i de sömnigas land.

God natt till alla nattugglor

En fråga

Går det att älska nån annan med ett halvt hjärta när den andra halvan alltid kommer finnas hos någon annan?

Just nu känns det bara tomt och ensamt. Men det är väl så livet ska vara framöver. Så det är väl bäst att acceptera det och ha det så.

Natti


En riktig vår-dag idag

Vilken underbar vår-dag det har varit. Och Ludde har hjälpt sin pappa med att räfsa gräsmattan och samlat upp skräpet i sopsäckar oxå. Men det tog nog musten av han. Han somnade redan vi halv 7, även jag känner mig trött (för en gångs skull så här tidigt). Imorgon står det städning av huset och ev. kolla på när Sibbhult möter Nävlinge i Glimåkra. Men det beror på värdet.

Efter snart nu 6 månader som man har bott själv, har sina för- och nackdelar. Fördelen är att man har ingen att slåss med om fjärrkontrollen. Nackdelen är att man har fått sömnproblem. Det kvittar att man håller på att somna i soffan runt 9 varje kväll, väl när man har kommit i säng så blir man klar vaken och somnar inte förän mellan 12-1 om nätterna av trötthet. Undra om det beror på ensamheten man har eller om man inte tröttar ut sig tillräckligt. Den bästa känslan när man somnar är att ha nån att hålla om och somna in med. Men den känslan kommer väl nån gång tillbaka.

Nu hoppas jag på att jag kommer att somna. Har en känsla av att Ludde kommer tidigt imorgon.


Le Dramatique

Efter lördagens DM-match i fotboll mot Bara GoIF åkte vi ut ur DM. Men det var med en besk eftersmak. Förutom vi förlorade så fick vi en spelare skadad efter en mycket olycklig kollition med motståndar målvakten. Den tog så illa att ambulans fick tillkallas. Men tur i oturen som fick han komma hem dagen efter. Nu hoppas vi alla i laget att han kommer tillbaka och fortsätter jobba som han har gjort innan. Efter den smällen försökte vi spela och hämta igen ett 1-2 underläge, men viljan och tankarna ville inte sammarbeta vilket resulterade i en 1-5 förlust.

Nu väntar vi på att serie-spelet ska dra igång.

RSS 2.0